DRYzleep konseptet er hygieniske, miljøvennlige produkter utviklet for å gjøre hverdagen enklere og mer komfortabel for både store og små. Alle produktene er i ÖkoTex 100 sertifiserte tekstiler og produsert i Estland. Spesielt kjennetegnes produktene med et sunt og tørt sengemiljø, og at det brukes hygieniske materialer og tekstiler. Alle produkter har enkel vedlikehold i fht vask og tørk.

DRYzleeps Overmadrass og Madrassbeskytter har egenskaper som høyabsorberende og vanntett. Fordelaktig både ved generell bruk og spesielt ved bleieslutt, sengevæting, inkontinens og sykdom. Høyabsorberende Rayon har en enorm egenskap til å trekke til seg væske slik at overflaten på produktet kjennes tørt ut selv om uhellet er ute.

DRYzleep Overmadrass har overflate i myk bomull, et mellomlag med høyabsorberende Rayon og vanntett bunn. Denne legges over hovedmadrass. DRYzleep madrassbeskytter har et lag høyabsorberende Rayon og vanntett bunn. Denne kan legges under topplokket på DRYzleep Deluxe madrass eller over madrassen. DU kan lese mer om de enkelte produktene her..


Menu

Sammenlign 0